De keuze van Mary Frances

Een paar berichtjes terug schreef ik hier en hier al over Mr. X uit Odessa, Florida die graag een broche wilde laten maken voor z’n vrouw. Zijn wensen waren simpel maar duidelijk; het moest een broche worden van hout, zilver en iets met een varen.

Zo gezegd zo gedaan … enfin jullie hebben het allemaal gevolgd, dat weet ik omdat
ik nogal wat mailtjes ontving van mensen die belangstelling hadden voor de broches.

Ondertussen zijn er 2 broches onderweg naar Florida. De keuze is uiteindelijk gemaakt door Mary Frances de vrouw van Mr. X, want zelf kwam hij er niet uit!

Blijft dus over … de sterling zilveren broche met een afdruk van een varen in het zilver en het mooie diep paarse stukje rose wood.

Deze schitterende broche kan ook als hanger gebruikt worden. Voor degene die belangstelling hebben voor deze broche geeft ik hieronder even wat meer informatie.

De lengte van de broche is 7cm. en op het breedste punt is hij 3.5cm. De prijs van de broche is € 350,- Het ontwerp is van mijn partner Jan Kerkstra ( De broche is absoluut niet zwaar maar ik denk wel dat het sieraad op een stevige stof zoals een jasje of op een trui het best tot z’n recht komt.)