De keuken schilderen en andere zaken

Nu onze keuken is geschilderd

en alles weer terug op zijn plaats staat,

heb ik weer meer tijd om op mijn blog te schrijven …

Gisteren had 13 Threads dit bericht op haar prachtige blog staan. Lets Swap is een gloednieuwe site die het met elkaar ruilen van kunstwerken aanbiedt voor creatieve mensen. Wat een geweldig idee is, vind je niet?

Wisten jullie dat meer en meer Nederlandse kunstenaars, vormgevers en creatievelingen hun eigen winkel op Etsy beginnen? Etsy is een site voor vintage en handgemaakte artikelen waar individuele kunstenaars, ambachtslieden, ontwerpers, de makers en de dromers hun werk kunnen verkopen.
.
.

De Nederlandse Erica Hoogenbirk is een succesvolle ontwerper van breigoed. Door de jaren heen ontwikkelde ze gebreide kleding, gebreide tassen, gebreide sieraden en in de afgelopen jaren vooral gebreide interieur producten. Haar werk is onlangs opgenomen in het Maandblad Noorderland.

Als je hier klikt kom je bij een vorige post die ik schreef over Erica op deze blog.
Wil je Erica’s winkel op Etsy bezoeken? Klik dan hier.

Jetty Kolobaric, een van de eerste Nederlanders op Etsy, begon haar winkel al
in 2007. Jetty is fotograaf en maakt prachtige foto’s.

Ze houdt van experimenteren met verschillende technieken zoals digitale, analoge, verf op negatieven, het lagen van kleuren, Jetty gebruikt het allemaal. Ik vind haar zwart-wit foto’s erg mooi. Klik hier om naar Jetty’s  shop in Etsy te gaan, klik hier voor haar website en hier voor haar blog.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!