Bedankt voor uw komst naar ons Open Huis

Hartelijk bedankt voor uw komst naar ons Open Huis!

Elke dag was het heerlijk weer, velen van u kwamen dan ook op de fiets. Een gezellige drukte van 220 mensen in 3 dagen. Er werd gebruik gemaakt van de zitjes in de tuin, en men nam de tijd om even wat te drinken.

vetplanten succulents

Jan en ik hebben genoten van de vele complimenten, niet alleen over onze sieraden maar ook over de tuin. Ook mijn verzameling vetplanten kreeg de nodige aandacht. Helemaal als ik vertelde dat sommige planten al 20 jaar oud zijn.

Kayak op de Linde

Al met al kijken we terug op een leuke 3 dagen en ook met de verkopen zijn we heel blij. Dinsdag zijn we heerlijk gaan kanoën. Het nieuwe hondje sprong zomaar in de kano, zocht even naar haar balans, ging zitten en vond het prachtig. Vooral de opvliegende eenden en de dikke kwakende kikkers op de leliebladeren vond ze machtig interessant natuurlijk.

Eernewoude vogeluitkijk huisje

Hier zit ik met de honden op de vogeluitkijkpost bij Eernewoude. We gaan hier vaak heen, het huisje is alleen bereikbaar met de boot. Van uit het huisje kun je onder meer de grote kolonie aalscholvers zien in het natuurreservaat. Ze hebben nu jongen en die maken een boel lawaai. Rubia, het nieuwe hondje heeft nog niet gezwommen. Ze staat met afgrijzen naar de andere hond te kijken als die in het water duikt.