Wie? Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

Wie?

Wie?

Jan Kerkstra en Marion Pannekoek. Beiden zijn wij sieraadontwerper en edelsmid van beroep. Ons atelier The Jewelry Story is gevestigd in het Friese dorpje Wijnjewoude.

Eigen ontwerp

Ruim 25 jaar maken wij samen sieraden en objecten. Van de meeste ontwerpen wordt maar één exemplaar gemaakt. Elk sieraad is naar eigen ontwerp en wordt door ons met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt. Wij gebruiken verschillende materialen, zoals zilver, goud, titanium, plexiglas, diverse houtsoorten en (half)edelstenen.

Inspiratie

Inspiratie is een proces wat altijd doorgaat, soms vind je het gewoon in het dagelijks leven. Verder zijn de invloeden van architectuur, patronen en texturen van stoffen en de vloeiende beweging van dans en ballet terug te vinden in ons werk.

Jaarlijks een nieuwe collectie

Elk jaar ontwerpen wij een nieuwe collectie sieraden, die wij altijd op een verrassende wijze én op een mooie locatie aan onze klanten presenteren.
Wilt u uitgenodigd worden voor onze exposities? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

De liefhebbers

The Jewelry Story heeft een internationale klantenkring die bestaat uit mannen en vrouwen die houden van authentieke en originele sieraden. De liefhebbers van onze sieraden zijn mensen met oog voor kwaliteit en detail, die van tijdloze sieraden houden en niet afhankelijk zijn van herkenbare labels.

Ons werk won al diverse prijzen en is opgenomen in de collectie van onder andere het Fries Museum in Leeuwarden en het Columbia Museum of Art, Columbia,  South Carolina, U.S.A. Voor ons volledige CV kunt u hier klikken.

Sieraden in opdracht

Naast het maken van eigen ontwerpen, maken we ook sieraden in opdracht. Dit sieraad kan geheel naar uw wens worden gemaakt. Trouwringen bijvoorbeeld maar ook servetringen, briefopeners en kandelaars behoren tot de mogelijkheden.

Reparaties en veranderingen van sieraden

Ook voor reparaties en veranderingen van sieraden kunt u bij ons terecht.

Interesse in een sieraad?

Al onze sieraden zijn te koop in ons atelier en sommige ook online. Een zwarte button bij een sieraad, betekent dat wij dat betreffende sieraad op voorraad hebben. Klik op de zwarte button dan kunt u per e-mail uw interesse aangeven. Betaling online is mogelijk en het sieraad wordt naar u toegebracht door onze vaste koeriersservice.
Alle informatie hierover vindt u op onze pagina shop info


” Onze sieraden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, speciaal voor u”

Jan en Marion