Wie? Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

Wie?

Wie?

Jan Kerkstra en Marion Pannekoek. Beiden zijn wij sieraadontwerper en Meester edelsmid van beroep. Onze atelier-winkel The Jewelry Story is gevestigd in het Friese dorpje Wijnjewoude.

Eigen ontwerp

Al 30 jaar maken wij samen sieraden en objecten. Van de meeste ontwerpen wordt maar één exemplaar gemaakt. Elk sieraad is naar eigen ontwerp en wordt door ons met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt. Wij gebruiken verschillende materialen, zoals zilver, goud, titanium, plexiglas, diverse houtsoorten en (half)edelstenen.

Inspiratie

Inspiratie is een proces wat altijd doorgaat, soms vind je het gewoon in het dagelijks leven. Verder zijn de invloeden van architectuur, patronen en texturen van stoffen en de vloeiende beweging van dans en ballet terug te vinden in ons werk.

De liefhebbers

The Jewelry Story heeft een internationale klantenkring die bestaat uit mannen en vrouwen die houden van authentieke en originele sieraden. De liefhebbers van onze sieraden zijn mensen met oog voor kwaliteit en detail, die van tijdloze en duurzame sieraden houden.

Ons werk won al diverse prijzen en is opgenomen in de collectie van onder andere het Fries Museum in Leeuwarden en het Columbia Museum of Art, Columbia,  South Carolina, U.S.A. Voor ons volledige CV kunt u hier klikken.

Grote collectie handgemaakte sieraden van eigen ontwerp.

In onze atelier-winkel in Wijnjewoude vindt u een grote collectie sieraden van eigen ontwerp. U kunt de sieraden op uw gemak bekijken en passen.

Maatwerk en Sieraden in opdracht

Naast het maken van eigen ontwerpen, maken we ook sieraden in opdracht. Dit sieraad kan geheel naar uw wens worden gemaakt. Trouwringen, sieraden maar ook servetringen, briefopeners en kandelaars behoren tot de mogelijkheden.

Reparaties, veranderingen van sieraden en hergebruik van uw (oude) goud

Ook voor reparaties en veranderingen van sieraden kunt u bij ons terecht. En van uw (oude) goud kunnen wij een nieuw sieraad maken. Onze 30 jarige ervaring zorgt ervoor dat uw sieraad in goede handen is.

Interesse in een sieraad?

Al onze sieraden zijn te koop in onze atelier- winkel en de meeste ook online. Een zwarte button bij een sieraad, betekent dat wij dat betreffende sieraad op voorraad hebben. Klik op de zwarte button dan kunt u per e-mail uw interesse aangeven. Betaling online is mogelijk en het sieraad wordt naar u toegebracht door onze vaste koeriersservice. Alle informatie hierover vindt u op onze pagina shop info


” Onze sieraden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, speciaal voor u”

Jan en Marion